Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزش و پرورش کیش با اشاره به انتقال مکان اداره آموزش و پرورش به ساختمان جدید گفت: انتقال اداره آموزش و پرورش از فضای بازار به یک فضای اداری از مهمترین دغدغه هایی بود که با همکاری سازمان به نتیجه رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از کیش پرس،ساختمان آموزش و پرورش جزیره کیش از ۳۱ شهریور ماه ۹۳ از صفین به طبقه هشتم بازار سارینا ۱ کیش که واقع در بلوار خیام و روبروی هتل ارم کیش قرار دارد منتقل شده بود اما با توجه به اینکه این اداره آموزش وپرورش به دلیل جایگاه ویژه به عنوان یک نهاد مهم اجتماعی در جامعه مطرح است همواره قرار گرفتن در این فضا یکی از دغدغه های مهم مسئولان و مدیران اداره آموزش و پرورش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین گزارش، با توجه به تغییر مدیریت این اداره در سال گذشته دانیار جاویدی رئیس آموزش وپرورش کیش در گفتگوهای مختلف اشاره کرده بود که می توان با استفاده از ظرفیت های آموزشی موجود و فضاهای آموزشی که در برخی مدارس بدون استفاده باقی مانده مشکلات را برطرف کرد.

در این رابطه با تغییر مکان اداره آموزش و پرورش و انتقال به محل جدید که در طبقه دوم یکی از مدارس نمونه دولتی قرار دارد کام کارکنان این اداره را شیرین کرده است.

دانیار جاویدی ، رئیس آموزش وپرورش کیش در گفتگویی از همکاری خبرنگار کیش پرس در همراهی با آموزش و پرورش و اطلاع رسانی دقیق تقدیر کرد و گفت: با توجه به اینکه چند سالی این اداره در محل بازار سارینا به فعالیت خود ادامه داده بود و ادامه این روند در شأن اداره آموزش و پرروش به عنوان یک نهاد اجتماعی که بیشترین ارتباط اجتماعی را باجامعه و مردم دارد نبود تلاش شد تا با استفاده از فضاهای آموزشی که سال هاست به دلیل مدیریت نامناسب بلا استفاده باقی مانده بود مشکلات مکان این اداره برطرف شود.

انتقال اداره آموزش و پرورش به فضای مستقل و اداری

وی اظهار کرد: درنظر گرفتن یک فضای مستقل و مناسب برای اداره آموزش و پرورش در یک بازه زمانی کار بسیار سختی بود اما با بررسی امکانات و ظرفیت های موجود در فضاهای آموزشی محل جدید برای استقرار اداره انتخاب شد.

رئیس آموزش وپرورش کیش افزود:در چشم انداز بلند مدت، اداره آموزش و پرورش کیش در مکانی مناسب تر با فضای بیشتر و در خور شأن نام آموزش وپرورش کیش مستقر شود اما با توجه به وضعیتی که در چند سال گذشته این اداره در بازار سارینا داشت این گزینه می تواند بسیار مطلوب و قابل پذیرش باشد.

جاویدی ادامه داد: با توجه به اینکه همکاران از ابتدایی ترین امکانات مانند نمازخانه و سرویس بهداشتی در محل اداره درطبقه هشتم بازار سارینا بی بهره بودند و این در شان یک نهاد و مجموعه فرهنگی که از بیشترین ارتباط و جایگاه ویژه اجتماعی برخوردار است نبوده و نیست همچنین قطع شدن گاه و بی گاه آب و برق به دلیل پرداختن نشدن به موقع شارژ و پرداخت شارژ ماهانه بابت آب و برق مجموعه بازار که بدهی ۸۵ میلیون تومانی را به این اداره تحمیل کرد از مشکلاتی بود که با استقرار در محل بازار وجود داشت.

وی اظهار کرد: با توجه به حمایت های مدیرعامل و معاونت های سازمان منطقه آزاد کیش طبقه دوم دبیرستان دوره دوم نمونه دولتی آیت الله خامنه ای جزیره که در منطقه صفین قرار دارد برای انتقال اداره آموزش و پرورش مهیا شده و با امکاناتی که در این فضا وجود دارد همکاران به راحتی می توانند به فعالیت های خود پرداخته و از فضای کافی برای انجام امور اداری برخوردار باشند.

چیزی به عنوان کمبود فضای آموزشی نداریم

رئیس آموزش وپرورش کیش با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی در سال جدید گفت:چیزی با عنوان کمبود فضای آموزشی نداریم و آنچه تاکنون وجود داشته نبود مدیریت صحیح بر فضاهای آموزشی است که بایک بررسی درست و در نظر گرفتن فضاهای آموزشی بی استفاده که گاه تبدیل به انباری شخصی در برخی مکان های آموزشی شده می توان کاستی های فضاهای آموزشی را جبران کرد.

جاویدی تاکید کرد: نباید همواره منتظر بود تا دستی از بیرون مجموعه به کمک ما آمده و مشکلات ما را رفع کند بلکه با استفاده از تمامی امکانات و یک مدیریت صحیح می توان بسیاری از مشکلات را برطرف کرد.

از تاسیس مدارس غیرانتفاعی استقبال می کنیم

وی در رابطه با افزایش مدارس غیرانتفاعی در سال جدید گفت: با توجه به سیاست دولت در واگذاری فعالیت ها به بخش خصوصی و غیردولتی بیان کرد: ایجاد فضای رقابت برای دریافت سرویس های مطلوب از سیاست های آموزش و پرورش در راستای سیاست های دولت مبنی بر واگذاری فعالیت ها به بخش خصوصی است و از کسانی که درخواست مجوز برای تاسیس مدارس و مراکزآموزشی غیر انتقاعی داشته باشند استقبال می شود.

سازمان متولی پرداخت هزینه های آب و برق مدارس نیست

رئیس اداره آموزش و پرورش کیش پرداخت هزینه های آب و برق را از مهمترین چالش های موجود در آموزش و پرورش کیش عنوان کرد و افزود: هزینه آب و برق مدارس تا ابتدای مهر ماه ۹۵ توسط سازمان منطقه آزاد کیش پرداخت شده و هزینه های باقی مانده در برخی مدارس به صورت دست و پاشکسته توسط مسئولان مدارس و با استفاده از سرانه ای که در اختیار داشتند ،صورت گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه پرداخت هزینه آب و برق مدارس به هیچ عنوان از وظایف سازمان منطقه آزاد کیش نیست ،تصریح کرد: سازمان متولی پرداخت هزینه آب و برق مدارس نیست و برخی به غلط تصور می کنند که باید سازمان هزینه ها را پرداخت کند در حالیکه در سرزمین اصلی هم هزینه های آب و برق و حتی گاز از سرانه مدارس پرداخت می شود.

جاویدی با بیان اینکه در سرزمین اصلی علاوه بر سرانه، مدارس برخی حمایت های دیگر را از سوی اداره کل آموزش و پرورش کشور و استان دریافت می کنند که متاسفانه در کیش این کمک ها به دلیل تصور اینکه سازمان منطقه آزاد کیش دارای تمکن مالی است و می تواند در این راه مشارکت داشته باشد پرداخت نمی شود، گفت: سازمان منطقه ازاد کیش همراهی و همکاری بسیار خوبی با اموزش و پرورش داشته است اما نباید انتظار داشت که تمامی هزینه های مدارس کیش توسط سازمان پرداخت شود و این فرهنگ غلطی است که در میان خانواده ها جا افتاده است.

وی ادامه داد: باید با حرکت به سوی درآمدزا کردن مدارس و همراهی خانواده با در نظر گرفتن هزینه ای به عنوان سرانه آموزشی برای کمک به مدارس و آموزش فرزندانشان این مشکلات در درون خانواده بزرگ آموزش و پرورش برطرف شود.

کاهش اسکان فرهنگیان در نوروز ۹۶ در مقایسه با سال گذشته

رئیس آموزش وپرورش کیش به اسکان ۴۳۰خانوار فرهنگی در۸۰ کلاس از مدارس جزیره کیش در ایام نوروز اشاره کرد و افزود: تعداد ۳۵۰ خانوار در کلاس ها و ۸۰ خانوار در چادرهای شخصی که در مدارس برپا کرده بودند اسکان داده شدند که با آمار ارائه شده در طی ۱۴ روز از ۲۸ اسفند ۹۵ تا ۱۲ فروردین ۹۶ جمعا پنج هزارو ۴۹۵ نفر روز از امکانات اسکان فرهنگیان در کیش استفاده کردند.

وی ادامه داد: با توجه به آمارهای اسکان سال ۹۵ که ۱۴۳ کلاس بود لذا به دلیل کمبود امکانات و تجهیزاتی که در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته بود در نوروز امسال تنها توانستیم ۸۰ کلاس را برای استفاده فرهنگیان در ایام نوروز تچهیز کنیم.

جاویدی در رابطه با اظهار نظری که از سوی وزیر آموزش و پرورش در خبرها مبنی بر اینکه از سال آینده مدارس در اختیار اسکان فرهنگیان در ایام نوروز قرار نمی گیرد افزود: به عنوان یک معلم با این مسئله موافق هستم زیرا در اسکان فرهنگیان در مدارس چیزی به نام تکریم فرهنگیان وجود ندارد اما به عنوان یک مدیر ومسئول اگر ابلاغی در این رابطه صورت بگیرد همانند سال های گذشته به وظایف خود عمل خواهم کرد.

لازم به ذکر است هزینه اسکان هر خانوار فرهنگی در مدارس کیش شبی ۳۱ هزار تومان بود و هر فرهنگی می توانست با کارت شناسایی فرهنگی خود به مدت ۳ شب در کیش از امکانات اسکان آموزش و پرورش کیش استفاده کند.

جزیره مرجانی کیش با ۹۱٫۵ کیلومتر مربع مساحت در جنوبی ترین بخش از سرزمین ایران اسلامی در میان آب های نیلگون خلیج فارس دارای جمعیت جوانی است که بیش از ۷ هزار نفر از آنان در مدارس دوره اول و دوم ابتدایی و دبیرستان در حال تحصیل می باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۷۷۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر

استاندار بوشهر با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه یک‌هزار میلیارد تومان آن استان بوشهر برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی تأمین می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌زاده صبح امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه جایگاه معلم اظهار داشت: معلمان پرورش‌دهنده مهمترین سرمایه جامعه و انسان‌ها محسوب می‌شوند.

وی انسان‌های پرورش یافته را پایه‌ریزان تمدن ملی و جهادگران میدان کارزار مبارزه با جهل و بی‌سوادی دانست و بیان کرد: این افراد سازندگان هویت و فرهنگ یک ملت هستند و در واقع معلمی شغل انبیا الهی محسوب می‌شود.

استاندار بوشهر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که شهید مرتضی مطهری به معنای واقعی یک معلم دلسوز بود گفت: شهید مطهری با فکر و بیان قوی رسوخ اندیشه‌های عمیق اسلامی را ذهن جوانان دنبال می‌کرد، همان گمشده‌ای که امروز در جامعه دانش‌آموزی با آن مواجه هستیم و بخشی از تغییر رویکرد که در مدارس اتفاق افتاده ناشی از همین ضعف است.

محمدی‌زاده سال جاری را سال آموزش و پرورش در استان بوشهر اعلام و تصریح کرد: در سال جاری همه با هم منسجم در رفع مشکلات زیرساخت‌های آموزش و پرورش تلاش و کمک می‌کنیم.

وی یکی از برنامه‌های مهم در حل مشکلات زیرساخت فضاهای آموزشی در استان بوشهر را انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس دانست و بیان کرد: در این راستا یک‌هزار میلیارد تومان از سوی استان بوشهر از محل اعتبارات تملک دارایی، مولدسازی و مسئولیت‌های اجتماعی تأمین می‌شود.

استاندار بوشهر با اشاره به تأمین 1500 میلیارد تومان از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در انعقاد تفاهم‌نامه یاد شده خاطرنشان کرد: در مجموع  بر اساس این تفاهم‌نامه 2500 میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزش و پرورش استان بوشهر اختصاص می‌یابد.

محمدی‌زاده ادامه داد: از محل این اعتبار 243 طرح شامل 135 مدرسه و 8 مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

وی توجه ویژه به اداره کل نوسازی مدارس استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: 250 میلیارد تومان در ابتدای سال جاری به حساب این اداره کل واریز شده است.

استاندار بوشهر نواختن زنگ سپاس معلم، تجلیل از معلمان شاغل و پیشکسوت و سرکشی از خانواده فرهنگیان شهید استان بوشهر را از دیگر برنامه‌ها اعلام و تأکید کرد: همه مدیران و معلمان مدارس از آموزگاران دوران تحصیل خود در مقاطع مختلف تحصیلی تجلیل کنند.

محمدی‌زاده در ادامه ایجاد منبع جدید درآمدزایی برای آموزش و پرورش استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و گفت: این طرح ابتدا در مرکز 10 شهرستان استان بوشهر امسال اجرایی شود.

وی خواستار پرداخت سهم آموزش و پرورش از محل عوارض شهرداری‌های استان بوشهر شد و گفت: بر اساس قانون پرداخت منابعی از سوی شهرداری‌ها به آموزش و پرورش در نظر گرفته که باید در پرداخت سهم اداره کل آموزش و پرورش استان از منابع شهرداری‌ها تسریع شود.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد