Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا؛  دکتر مصطفی خانزادی معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه جزیره کیش یک برند است و نباید شاهد قطعی برق در جزیره کیش باشیم و رخ دادن چین اتفاقاتی در اقتصاد جزیره، آسایش و آرامش مردم تاثیر گذار خواهد بود اظهار داشت: روز جمعه 12 مهر بر اثر دلایلی که در حال بررسی است، شبکه نیروگاه کیش آسیب دید و 80درصد جزیره دچار خاموشی شد، بنابراین برای جلوگیری از وقوع چنین حوادثی نیازمند نیروگاه جدید و تجهیزات پیشرفته هستیم و در کنار این تجهیزات، وسایل یدکی مورد نیاز نیروگاه باید در انبار موجود باشد تا در چنین مواقعی سریعا نسبت به رفع مشکل اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی خانزادی نیاز جزیره کیش به برق را بر اساس طرح جامع کیش بیش از440 مگاوات عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه تولید نیروگاه کیش 180مگاوات و تولید نیروگاه شماره دو 50 مگاوات است لذا برای سال آینده نیازمند افزایش ظرفیت تولید برق به میزان 60 مگاوات در نیروگاه شمال هستیم.

وی افزود: با توجه به اینکه تا کنون وضعیت مالکیت شرکت آب و برق مشخص نشده است سازمان منطقه آزاد کیش انتظار دارد تا هیئت تسویه نسبت به خریداری یک نیروگاه پاسخ مثبت به سازمان  بدهد.

خانزادی با اشاره به 49 درصدی سهام سازمان منطقه آزاد کیش در شرکت آب و برق کیش افزود: با افزایش سهام سازمان به بیش از 51 درصد حق تصمیم گیری آن سازمان در شرکت و برق کیش فراهم خواهد شد و این امر مهم باعث خواهد شد تصمیم گیری در راستای ارتقاء تجهیزات نیروگاهی آب و برق کیش محقق شود.

وی افزود: برای تامین برق جزیره و ارتقا تجهیزات نیروگاهی برای انتقال برق به سرزمین اصلی مکاتباتی را با وزیر نیرو و رییس برنامه بودجه کشور انجام شده است که منتظر نتایج آن هستیم و باید بتوانیم در جلسه مشترک این موضوعات را که در سطح ملی است حل کنیم.

خانزادی از اداره هواشناسی انتقاد کرد و گفت: اداره هوا شناسی باید به وظایف قانونی خود آگاه باشد و در صورت وقوع چنین اتفاقاتی پیش بینی های لازم را انجام دهد و به ستاد بحران و سازمان اطلاع رسانی کند.

سلطانی مدیرعامل شرکت آب و برق کیش  با بیان اینکه یک حادثه  احتمالا بر اثر حفاری باعث ایجاد اتصال در فشار برق متوسط شد و این اتفاق منجر به خارج شدن چهار واحد نیروگاهی از شبکه شد گفت: این حادثه بین ساعت 11:15 تا 11:30 جمعه 12 مهر رخ داد و  پیش بینی هم نمی­کردیم که سطح حادثه تااین حد گسترده باشد و به قسمت های دیگر شبکه هم آسیب وارد شده باشد؛ با توجه به تجربه کاری و عملکرد، نیروگاه تا حدود ساعت 13 و 30 دقیقه کل خاموشی جزیره را برطرف کردیم و شبکه به حالت عادی برگشت.

وی افزود :  ساعت 14 و 15 دقیقه  یک حادثه جدیدی دیگری رخ داد که منجربه تکرار اتفاق قطعی برق شد؛ بر اثر تکرار اتصالی­ که برای نیروگاه اتفاق افتاد، یکی از قطعات سیستم الکترونیکی نیروگاه دچار آسیب شد که عیب یابی و تعمیر قطعه، دو ساعت به طول انجامید و بعد از روشن کردن شبکه، قسمت اعظم جزیره روشن شد به استثنای منطقه دیدنی ها که اتصالی برق وسیع بود و هتل ها هم که از دیزل خود استفاده کردند.

سلطانی ادامه داد: عیب یابی ها انجام شد و کار عیب یابی منطقه دیدنی ها شروع شد که متاسفانه با توفانی مواجه شدیم که پیش بینی نشده بود و این توفان هم مزید بر علت شد و مشکلات ما را دو چندان کرد و شبکه هوایی ما در منطقه درخت سبز آسیب دید؛ با تلاش همکاران رینگ کمربندی را تا آخر نیمه های شب بر طرف کردیم و منطقه درخت سبز و منطقه سفین هم کاملا معایب آن برطرف شده است و در حال حاضر هیچ مکانی در کیش خاموش نیست.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقتصاد برق مشکلات هواشناسی افزایش ظرفیت تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۰۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۱۰۷ میلیارد ریالی عرضه خارج از شبکه پلی اتیلن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا لطفی گفت: عرضه خارج از شبکه ۱۳۲ هزار کیلوگرم پلی اتیلن به ارزش ۵۳ میلیارد و ۷۲۴ میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان بروجرد رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با توجه به استعلام از سازمان صمت و مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و مدیرعامل شرکت را به پرداخت ۵۳ میلیارد و ۷۲۴ میلیون ریال معادل ارزش کالا محکوم کرد.

لطفی گفت: همچنین شعبه متهم را به پرداخت ۵۳ میلیارد و ۷۲۴ میلیون ریال برای بهای مال از دست رفته و در مجموع به پرداخت ۱۰۷ میلیارد و ۴۴۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

وی افزود: سازمان صمت پیرامون عرضه خارج از شبکه مواد پتروشیمی یک شرکت، گزارش این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کرد.

کد خبر 6093381

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • حل مشکل 50 ساله ساکنان قشم/ در سفر رئیس قوه قضائیه
  • درخواست اجرایی شدن معافیت تولیدکنندگان از پرداخت ارزش افزوده در منطقه آزاد ارس
  • جریمه ۱۰۷ میلیارد ریالی عرضه خارج از شبکه پلی اتیلن
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری قشم
  • نمایش توانمندی هنرجوهای هنرستان‌های قشم
  • نمایش توانمندی بیش از ۲ هزار هنرجوی هنرستان‌های قشم
  • دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند سبب ناهماهنگی در اجرای امور کارگری