Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@20:42:57 GMT

۷۵ کیلومتر از شبکه توزیع آب کیش بهسازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۱۹۹۹

۷۵ کیلومتر از شبکه توزیع آب کیش بهسازی می‌شود

یدالله سلطانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه هم اکنون حدود ۳۲ درصد از آب تولیدی این جزیره پرت می‌شود اظهار داشت: این شرکت در نظر دارد طی پنج سال آینده ۷۵ کیلومتر از شبکه توزیع را برای کاهش این هدر رفت بهسازی و اصلاح کند.

وی اضافه کرد: فرسودگی شبکه توزیع آب، شبکه آب خانگی و کنتور ها و وضعیت نامناسب بیشتر حوضچه های کنتور مشترکان بیشترین علت هدر رفت آب در این است که انتظار می رود با اصلاح شبکه توزیع و کنتورها بتوان بخش قابل توجهی از هدر رفت آب را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و برق کیش یادآور شد: انشعاب های غیر مجاز آب،  وضعیت نامناسب پمپ ها و مخازن مشترکان و اشتباه در قرائت کنتورها از دیگر نقاط ضعف شبکه توزیع آب است که باعث هدر رفت آب در این شبکه می شود.

سلطانی با اشاره به اینکه این شرکت در ۶ سال گذشته در راستای کاهش پرت آب در مجموع ۲۴ کیلومتر از شبکه اصلاح کرده است اظهار داشت: همچنین با احداث ۹ کیلومتر شبکه جدید احداث شده موجب کاهش محسوس هدر رفت آب از طریق انشعابات غیر مجاز شده است.

وی افزود: در سال ۱۳۹۴ برای کاهش اشتباهات انسانی در قرائت و ثبت داده های کنتورهای آب و برق، شرکت اقدام به خرید نرم افزارهای جدید برای امور مشترکان کرده و متعاقب آن ماموران قرائت شرکت در سال ۱۳۹۵ مجهز به دستگاه های الکترونیکی ثبت شد که این امر خطای انسانی در قرائت را به حداقل ممکن رساند به طوریکه که در سال های اخیر کمترین میزان شکایت در مورد قرائت در امور مشترکین شرکت ثبت شده است.

سلطانی گفت: از عوامل دیگری که موجب هدر رفت آب می شود کنتورهای خراب و معیوبی بود که با پیگیری های صورت گرفته در این مدت ۶ هزار و ۵۹۸ دستگاه کنتور آب تعویض شده است.

مدیرعامل شرکت آب و برق کیش یادآور شد: هدرفت آب در کیش با انجام این اقدامات از ۳۷ درصد ۱۳۹۳ هم اکنون به ۳۲ درصد رسیده و انتظار می رود با توجه به نوسازی ها و بهسازی هایی که برای شبکه توزیع آب شرکت در نظر گرفته شده است در آینده نزدیک این میزان به حداقل خود رسیده و میزان هدر رفت آب به استانداردهای جهانی نزدیک تر شود.

شبکه انتقال این شرکت در جزیره شامل ۲۴۰ کیلومتر شبکه اصلی، ۴۱ کیلومتر شبکه فرعی و ۶۰ کیلومتر شبکه انشعاب‌ها است.

مشترکان خانگی با ۶۴ درصد بیشترین فراوانی مشتریان این شرکت را تشکیل می‌هند و پس از آن مشترکان تجاری با ۲۴ درصد و عمومی با ۱۲ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

شرکت آب و برق کیش با سرمایه گذاری وزارت نیرو و سازمان منطقه آزاد کیش در سال ۱۳۶۹ با هدف تولید، انتقال و توزیع آب شرب بهداشتی و برق در جزیره کیش تاسیس شد، وظیفه این شرکت تولید، انتقال و توزیع آب و برق مطمئن در جزیره کیش است.

جزیره کیش از جزیره های استان هرمزگان با بیش از ۹۱ کیلومتر مربع مساحت در ۱۸ کیلومتری کرانه جنوبی ایران واقع شده که در گذشته آن را قیس می خواندند.

این جزیره از دیرباز تاکنون به دلیل موقعیت راهبردی، زیبایی های بی نظیر و توسعه همه‌جانبه اقتصادی و گردشگری مقصد گردشگران و فعالان حوزه تجارت و اقتصاد بوده و همواره یکی از مطرح ترین مناطق آزاد کشور محسوب می‌شود.

برچسب‌ها کیش سازمان منطقه آزاد کیش آب و فاضلاب وزارت نیرو پروندهٔ خبری افتتاح طرح‌های ملی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش سازمان منطقه آزاد کیش آب و فاضلاب کیش سازمان منطقه آزاد کیش آب و فاضلاب وزارت نیرو اخبار کنکور شبکه توزیع آب کیلومتر شبکه هدر رفت آب آب و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۱۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: با آغاز دولت سیزدهم و توجه این دولت به تامین آب شرب روستاها ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه در قالب پروژه محرومیت زدایی استان خوزستان اجرا شده است.

صابر علیدادی در گفت و گو با ایسنا پروژه‌های در حال اجرای طرح محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان را ۲۳ پروژه در قالب ۷۶۶ روستا و ۲۱ شهرستان عنوان کرد.

وی افزود: ۲۳ پروژه آبرسانی طرح محرومیت زدایی در ۲۱ شهرستان شادگان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، آبادان، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، اهواز، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

علیدادی با اشاره به اینکه پیشرفت فیزیکی طرح‌های محرومیت‌زدایی استان ۴۳ درصد است، در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر علاوه بر اجرای  ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه، احداث ۳ باب ایستگاه پمپاژ، احداث ۵ باب مخزن ذخیره بتنی جمعا به ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، حفاری و تجهیز ۶ حلقه چاه آب شرب و افتتاح آبرسانی به ۱۸۰ روستا را می‌توان به عنوان عملکرد پروژه محرومیت زدایی استان عنوان کرد.

وی یادآور شد: علاوه بر شرکت آب و فاضلاب خوزستان، قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی نیز به عنوان معین در اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی استان همکاری می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد
  • بهسازی باند فرودگاه کرمانشاه تا پایان نیمه نخست سال
  • ۳۰۰طرح ارتباطی طی دو سال اخیر در کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان